Niinhän siinä
aina käy, että grillauksesta tai savustamisesta jääkaapin
perukoille jää jämiä, joille toivoisi mukavan käyttötavan.
Kokonaiseksi ateriaksi jos lihan jämät eivät riitä, niin meillä
ne uppoavat iltapalaksi grillileipien muodossa.
- 8 viipaletta paahtoleipää
- 6-8 viipaletta cheddarjuustoa
- Noin 100 grammaa grillattua tai savustettua lihaa/kanaa/kalaa
- Voileipämargariinia
- Valkosipulijauhetta
- Suolaa
Levitä neljä viipaletta leipää
laudalle. Laita jokaisen päälle 1,5-2 viipaletta cheddar-juustoa ja
jaa kuutioidut lihat juustojen päälle. Me käytimme tällä kertaa flank steakin loput. Paina jokaisen leivän
päälle toinen leipäviipale kanneksi ja voitele kevyesti
margariinilla ylä- ja alapinta. Ripottele päälle
valkosipulijauhetta ja pieni ripaus suolaa.
Aseta leivät halsteriin ja paina halsteri kiinni. Grillaa kummaltakin puolelta muutaman
minuutin ajan niin, että pinta ei pala mutta juusto sulaa sisälle.
Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile koko perheelle.
Hirvittävän helppo resepti, joka
tuntuu ihan hassulta kirjoittaa, mutta halusin nyt tämänkin
kanssanne jakaa. Tätä voi varioida loputtomasti eli kyllästymään
ei pääse.
Ei mulla muuta tällä kertaa. Palaan taas pian asiaan. Hyviä hiilloksia toivotellen.
Kommentit
Lähetä kommentti