Koulutukseltani olen elintarviketieteiden kandidaatti, mutta päivätyöni teen markkinointipäällikkönä täysin eri alalla. Käytännön kokemukseni olen kerännyt omassa keittiössäni pientä ammattikeittön pyörähdystä ja opiskeluaikojen ruokaravintolan salitöitä lukuunottamatta.
Liekö sisälläni elää pieni ja utelias insinöörinpoikanen, sillä innostun uusista härveleistä ja menetelmistä. Onnekseni pihamaallani on tilaa erilaisille savustimille ja grilleille. En edes kerro paljonko niitä on. Selvittele se itse blogikirjoituksia lukemalla.
Tätä blogia ei (ainakaan toistaiseksi) sponsoroi mikään firma tai valmistaja. Jokainen kirjoitukseni ja ajatukseni perustuu omaan kokemukseeni ja mielipiteiseeni siitä, mikä on hyvä raaka-aine, hinta, laatu, väline tai tuote. Otan mielelläni kommentteja vastaan, jos olet toista mieltä tai tarjoat paremman vaihtoehdon.
Voit seurata grillailujani myös Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/savujahiillos/
Sinne tulee postattua useammin ja pienemmällä kynnyksellä bloggausajan puuttuessa.
Mikäli koet, että kaipaat savuista ja privaattia catering-kokkia tai meillä olisi kaupallisia yhteistyömahdollisuuksia, laita sähköpostia:
Suvi Ahtosalo
s.ahtosalo@gmail.com
041 510 9806